Rolgordijnen met verschillende stofsoorten

De collectie rolgordijnen van Toppoint omvat een breed aanbod van verschillende stofkwaliteiten. Van lichtdoorlatend tot verduisterend of van basic tot hoogwaardig. Het verschil in weving, stofdikte of coating bepaalt hoeveel licht elke stof doorlaat. Daarnaast zijn er ook screenstoffen voor de rolgordijnen in ons assortiment. Deze stoffen zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een vocht– en schimmelwerende functie. Dit maakt de rolgordijnen van screenstof heel geschikt voor de badkamer of keuken.

Rolgordijnen voor elk interieur 

Ook dakramen kunnen gemakkelijk worden voorzien van deze rolgordijnen. Zo zorgt onze techniek bij rolgordijnen ervoor dat het gemakkelijk schuin opgehangen kan worden terwijl het doek wel mooi strak blijft. Ook wordt het rolgordijn afgewerkt met een aluminium omlijsting zodat het optimaal verduisterend is. De rolgordijnen van Toppoint bieden dus zowel functionele als decoratieve mogelijkheden waardoor het voor elk raam en elke ruimte een ideale raamdecoratie vormt.

toppoint-rolgordijn-2
toppoint-rolgordijn-1

 Rolgordijnen voor extra grote raampartijen

En heeft u extra grote ramen in huis? Dan zijn deze rolgordijnen ook geschikt. Dankzij onze hoogstaande techniek kunnen wij ramen tot maar liefst 8 meter breed bekleden met deze raamdecoratie. Hiervoor koppelen we meerdere rolgordijnen aan elkaar. U kunt de rolgordijnen zowel samen als apart van elkaar bedienen.

 De techniek van het rolgordijn, afgestemd tot in detail

Standaard wordt de techniek van het rolgordijn volledig afgestemd op de kleur van het doek. Maar als u dat niet wilt, dan kan dat ook natuurlijk. Zo kunt u er ook voor kiezen om een bepaald onderdeel van de techniek in een andere kleur te laten maken. Uw dealer kan u goed adviseren over alle mogelijkheden zodat u de rolgordijnen op maat kunt laten maken.
Wilt u graag elektrische rolgordijnen hebben? Dat kan! De rolgordijnen worden dan voorzien van een draadloze besturing door middel van een afstandsbediening. En als u dat wenst, kunt u zelfs meerdere rolgordijnen met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.