Jaloezie toppoint

Voor elke ruimte een jaloezie 

Jaloezieën zijn de ideale raamdecoratie. Naast het feit dat ze ontzettend functioneel zijn, staan ze ook nog eens heel goed in de ruimte. Of u nu voor een jaloezie kiest in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer, een jaloezie komt altijd mooi tot zijn recht en geeft extra sfeer aan de kamer. Zo zijn de Silva houten jaloezieën een echte eyecatcher in de woon- of slaapkamer terwijl de aluminium of PVC variant ideaal is voor in een vochtige ruimte zoals de badkamer of keuken. Deze laatste variant is namelijk vocht- en schimmelwerend, hierdoor zal de jaloezie niet gaan roesten of schimmelen en is dus een duurzame keuze.

toppoint-finesse-pvc-jaloezie-1575x780-product-toppoint(2)
 Silva houten jaloezieën verkrijgbaar in verschillende houtsoorten
 Finesse Jaloezie, de uitstraling van hout en de voordelen van kunststof

Hout geeft elk interieur een natuurlijke uitstraling en past zowel in een rustieke, trendy, moderne als klassieke inrichting. De Toppoint collectie Silva houten jaloezieën omvat vele verschillende houtsoorten zodat er altijd een houten jaloezie is die past bij uw woonstijl. En naast de vele houtsoorten heeft u bij deze houten jaloezieën ook nog de keuze uit lamelbreedtes van 25, 50 of 65 mm breed en een kleurenpalet met meer dan 240 kleuren.

De Finesse jaloezie is een PVC jaloezie met de uitstraling van hout en de voordelen van kunststof. Hierdoor is deze raamdecoratie geschikt voor zowel de badkamer als de keuken. De Finesse jaloezie is verkrijgbaar in 50 mm lamellen. Deze raamdecoratie kan heel goed gecombineerd worden met gordijnen. Dit geeft uw interieur een warmere, luxere uitstraling en is bovendien prettig voor de akoestiek in de ruimte.

7 soorten hout
pvc

 STANDAARD ELEKTRISCH GEMAK – TOPPOINT powered by Brel

Perfectie én tegen de beste prijs! Zelfs als er geen direct stroompunt in de buurt is dan kan de XL 7 geplaatst worden. Regel snel en makkelijk de lichtinval van de XL7 via een afstandsbediening of nog makkelijker, via een app op uw telefoon.

7 meter breed

Breed, breder, breedst, tot wel 7 meter. De alumiunium Scala jaloezie XL7, de naam spreekt voor zich; een jaloezie tot wel 7 meter breed. Gemaakt van aluminium, strak vormgegeven, van uitstekende kwaliteit en altijd elektrisch bedienbaar. Met een keus uit 50 mm of 70 mm lamellen bepaal je hoe deze jaloezie bij jou thuis staat.
VEEL OPTIES IN KLEUR EN AFWERKING
Voor zowel de lamellen als de bovenbak en onderlat zijn er volop keuzes om aan ieders wens te kunnen voldoen. Is de jaloezie max. 4 meter breed? Dan kun je lamellen kiezen uit wel 21 kleuren, tot max. 7 meter zijn dit 8 kleuren.
Voor de design bovenbak en de strakke onderlat, ook van aluminium, heb je bij 50 mm lamellen de keus uit wel 48 kleuren. Kies je voor lamellen van 70 mm breed, dan kun je wederom uit 8 kleuren kiezen.

apps

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.