Verticale lamellen toppoint

 Verticale lamellen ideaal voor schuine raamsituaties

Verticale lamellen van Toppoint zijn ideale raamdecoratie voor veel soorten ramen en passen heel goed bij schuine raamsituaties. Daarbij zijn deze lamellen ook verkrijgbaar in verschillende materialen zoals stof, PVC en aluminium. Stoffen lamellen geven een warme uitstraling terwijl PVC en aluminium lamelgordijnen juist weer heel geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer.

toppoint-verticale-lamellen-2

 Het railsysteem van de verticale lamellen

 

De verticale lamellen hangen aan een railsysteem. Dit is een aluminium systeem en kan geleverd worden tot een oppervlakte van zo’n 18m2.  
Standaard is de rail in het wit of grijs. De bediening gaat via een ketting voor het draaien van de lamel en een trekkoord voor het schuiven ervan. We maken graag tijd vrij om uw te informeren over alle mogelijkheden.

lichtregisseur

 Eenvoudig ramen wassen met verticale lamellen

 

Wilt u graag gemakkelijk uw ramen blijven wassen? Dan is het goed te weten dat dit bij verticale lamellen ideaal geregeld is. Door middel van een drukknop onderin de rail worden de lamellen losgekoppeld. Hierdoor zijn ze vrij met de hand te verschuiven. Zodra u het systeem weer met het koord bedient, koppelen de lamellen zich vanzelf vast. Een superhandig systeem dus voor wanneer u de ramen gaat wassen.

totaal

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.