Weinor Glasoase - lichtdoorlatende elegantie

De Weinor Glasoase® – lichtdoorlatende elegantie

Zo haalt u de tuin in huis – de elegante weinor Glasoase biedt een vloeiende overgang naar buiten.

Ze bestaat uit een terrasoverkapping Terrazza welke onderbouwd met volglazen elementen tot een ongeïsoleerde serre gemaakt wordt. Veel verschillende flexibele en vaste zij-elementen maken een reeks aan combinatiemogelijkheden mogelijk.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten