B-38 Prestige zonwering

B38PrestigeDe B-38 is de ideale oplossing tegen de lage zon. Naargelang de positie van de zon, opent u het scherm makkelijk tot de gewenste positie. De B-38 zonneluifel is een variante van de B-38 Prestige luifel met een uitval van 1,50 tot 3,50 m en met windresistentie tot 5 Beaufort (CE windklasse 2). De afstandsbediening van de motor is hier een optie, evenals de aan de ellebogen opbouwbare LED verlichting.

De volant van de B-38 kan tot 160cm zakken!

Zie alle terraszonwering bij De Keizer van Terborg

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten